Välkommen till mig– och till Worldwide Wellness

Jag skulle kunna prata i all evighet om mig själv. Dock tror jag inte du kommer fortsätta att läsa för att ta del av min biografi. Jag tror du läser för att se om jag kan hjälpa dig. 

 

Välkommen till mig– och till Worldwide Wellness

Jag skulle kunna prata i all evighet om mig själv. Dock tror jag inte du kommer fortsätta att läsa för att ta del av min biografi. Jag tror du läser för att se om jag kan hjälpa dig.  

Jag har framgångsrikt drivit företag i 17 år. Jag bor i Katrinelund utanför Örebro, men har också ett boende i Spanien där jag tillbringar mycket tid. Det är verkligen min drömplats. Tillsammans med min man har jag fyra underbara – nu vuxna – barn. Vi har också en flicka från ett barnhem i Ryssland. 

Min passion

Jag har en stor passion för att hjälpa människor att växa genom att utveckla sina företag. Jag både vill och kan hjälpa även dig.

För att du ska förstå varför jag gärna vill bidra till att människor runt mig växer vill jag gärna berätta om min egen resa. Den resan som för alltid förändrade mitt liv och som jag önskar alla att få uppleva.

Min resa

Jag har alltid vaknat glad, förväntansfull och med pirr i magen inför vad varje dag har att erbjuda. Du vet känslan av att idag, just idag, ska jag förändra världen. Plötsligt infann sig inte den känslan. Och jag saknade den. Året var 2015, och för att få tillbaka min känsla var jag tvungen att förändra något i mitt liv. Jag tog beslutet att lämna mitt företag Aquasol AB som jag tillsammans med mina anställda med stor framgång byggt upp. Företaget är grundat av min pappa och betyder oerhört mycket för mig djupt i mitt hjärta. Dock räckte inte företaget längre för att göra mig glad. Jag kände att jag behövde något mer, något annat. Jag äger fortsatt Aquasol, är styrelseordförande, men jag valde att lämna.

Istället bestämde jag mig för att hitta en ny, glädjerik och lockande livsuppgift. I denna process ställde jag som krav att det jag sökte måste uppfylla sju saker:

  • Jag vill hjälpa andra till en bättre hälsa
  • Jag vill hjälpa andra få ett bättre liv
  • Jag vill arbeta hemifrån
  • Jag vill själv bestämma hur mycket jag ska arbeta
  • Jag vill själv bestämma med vem jag ska arbeta
  • Jag vill ge mig och min familj en hög passiv inkomst
  • Jag vill hitta ett sätt att undvika 40-timmarsvecka i 40 år

Jag gav mig helt enkelt ut på skattjakt. Visst kände jag mig tveksam emellanåt, jag erkänner. Var det verkligen möjligt att hitta något som skulle kunna ge mig allt det jag letade efter? Ja. det var det faktiskt. Av en slump såg jag en video på YouTube och som publicerats av ett svenskt börsnoterat företag som expanderar över hela världen och som bland annat arbetar inom testbaserad hälsa samt med en produkt som alla behöver. Jag såg filmen, lyssnade intensivt och insåg att mina sju krav faktiskt skulle kunna uppfyllas.

Det här var ju jag. Skeptisk? Absolut. Det lät alldeles för bra för att vara sant.

Nyfiken har jag alltid varit och vad hade jag att förlora? Att prova kostar inget tänkte jag. Var det inte för mig kunde jag alltid hoppa av. Sagt och gjort.

Jag blev partner i företaget och det var mitt livs bästa beslut. Mitt liv förändrades radikalt och jag har inte ångrat mig en sekund.

Kan jag kan du – vill du?

Känner du dig nyfiken och vill samma sak hjälper jag dig gärna. Men jag ska vara ärlig mot dig. Om du söker ett sätt att snabbt bli rik utan att vara beredd att arbeta hårt för din framgång så är detta inte för dig. Min framgång har inte kommit gratis, jag har kämpat för den. Men jag har också haft så kul. Så om du tror på att det är du själv som har makt att påverka och skapa det liv just du drömmer om så pratar vi samma språk. Och jag hjälper dig gärna längs vägen.

Skillnaden mellan dem som lyckas och dem som stampar på samma ställe handlar om en enda sak. Nämligen att fortsätta göra nya saker trots att hinder står i vägen. Det handlar om att vilja. Att vilja något annat. Att vilja förändra. Det är viljan som kommer att ta dig tid du vill. Varför inte utnyttja kraften i viljan och ta ditt första steg mot ditt nya liv?

Det kommer inte bli lätt. Det kan inte vara lätt. Det ska inte vara lätt. Det är genom motgångar och hårt arbete vi växer som människor.

Senare kan du titta tillbaka och se på allt du vågat, allt du uträttat. Se hur långt du kommit trots de hinder du mött. Jag lovar, du kommer att fyllas med stolthet och glädje. Och det, det kan ingen ta ifrån dig. Dessutom kommer jag att stå vid din sida längs hela din resa.

Känns det intressant att eventuellt arbeta tillsammans med mig och bli en del av mitt superteam berättar jag gärna för dig hur vårt samarbete kan se ut. Först därefter avgör du om du vill vara med på tåget.

Tips till dig

Jag vill också passa på att bjuda dig på mitt absolut bästa tips:

    • Ta ett första steg

För att påbörja din resa mot det liv du drömmer om måste du ta ett första steg. Och det första steget handlar om att du ska bestämma dig. Bestäm dig för att det är dags. Dags att förändra ditt liv.
 Är du intresserad så når du mig på susanne@worldwidewellness.se alternativt på telefon +46 70 614 85 42

Samarbetspartners

Jag är alltid intresserad av nya spännande samarbetspartners. Vill du också bli samarbetspartner med Worldwide Wellness?
Hör av dig till mig så tar vi ett möte!