Motivation & Målsättning

Lyft fram dina talanger

 

Hur brukar du prata med dig själv? Säger du ofta saker som ”Inte ska väl jag” och ”Nej, det klarar jag aldrig” till dig själv. Sluta med det.

Säg istället snälla saker till dig själv. Det är ju dig själv du ska tillbringa resten av livet med, då måste ”du och dig själv” vara snälla mot varandra. Peppa varandra och tro på varandra. Om ”alla andra” kan så kan du.

Jag trodde på mig själv och jag tror på dig och på att du har talanger som ännu inte nått sin fulla potential. Vill du ta del av mina erfarenheter inom entreprenörskap och också få veta hur jag kan hjälpa dig att gå samma väg som jag har gjort, är du mer än välkommen att delta i mitt Zoom-möte. PM:a mig om du är intresserad av att delta så skickar jag dig en länk till nästa presentation samt till en affärspresentation. Mötet är kostnadsfritt så klart.

Du är också välkommen att boka ett telefonmöte med mig:

Vill du så kan du!

Susanne Worldwide Wellness

Vad händer? Vad ska vi göra nu?

 

Många är vi som känner oro och till och med rädsla i dessa tider. Det mesta är lite förvirrat nu om vi ska vara ärliga. Hur ska vi bete oss?

Coronaviruset skrämmer oss helt enkelt. I kristider händer dock något med oss människor. Vi blir handlingskraftiga, agerar, får nya idéer, ställer upp och finns för varandra. Och jag vill gärna finnas för dig.

Jag blir varje dag kontaktad av människor som vill förändra sina liv genom att förändra sitt sätt att arbeta och tjäna pengar. Flera av er undrar hur jag har gjort för att kunna leva gott på mitt stora intresse, ha min verksamhet hemma och helt kunna styra över var, när och hur mycket jag arbetar.

Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och vill gärna bjuda in dig till ett gratis zoom möte där vi berättar hur vi kan hjälpa dig att gå samma väg som jag har gjort.

Kan jag så kan du!

Har du intresse av att delta sänd mig ett DM så sänder jag zoom länken till nästa presentation och en affärspresentation till dig.

Susanne Worldwide Wellness

Life is like a box of chocolates
– you never know what you’re gonna get

Du känner säkert igen orden. En gång uttalade av Forrest Gump i den fantastiska filmen med samma namn.

För mig symboliserar orden livet som det faktiskt är. Man kan inte påverka allt som sker i ens liv. Däremot kan man göra aktiva val och därmed göra livet så bra som det går, påverka det som går. Du väljer faktiskt själv vilka godbitar du plockar ur asken som kallas livet.

Gillar du inte romrussin? Lämna den då till någon annan som uppskattar den. Älskar du i gengäld gräddnougat – se då till att norpa den men dela med dig om någon annan vill smaka. Delad glädje är dubbel glädje.

Det är nämligen så du kommer dit du vill. Så du når de framgångar du önskar. Ta för dig av det du älskar i livet och gör något riktigt bra av det. Ingen är född till ”något”. Du liksom jag behöver aktivt göra det vi är bra på för att utvecklas. Genom att träna på det du vill kan du bli fantastiskt på just det du vill.

Var också generös med dina kunskaper och med de lärdomar du skaffat dig. När du växer, se då också till att andra växer med dig, runt dig.

Andra kommer att uppskatta både dig och det du gör. Jag vågar påstå det. Av egen erfarenhet.

Vilken chokladbit är din favorit?

Susanne Worldwide Wellness

Fokusera mera – på dig själv

Med de orden menar jag inte att du ska vara egoistisk. Inte heller egocentrisk. Men jag vill be dig att fokusera på dig själv, dina mål och ditt liv. Det kommer att ta dig långt. Dit just du vill.

Försök att inte ta saker och ting så personligt. Lägg inte din dyrbara tid och din energi på att försöka imponera på andra och få dem att tycka om dig och det du gör. Det är bara slöseri med din energi, kunskap och kompetens. Det kommer nämligen alltid finnas människor som inte tycker om det du åstadkommer. De kommer heller inte stötta dig och framförallt kommer de inte glädjas åt din framgång. Bry dig inte så mycket om dem.

Fokusera istället på att ha ett positivt mindset med en stark tro på dig själv och det du gör. Det är ju faktiskt du som känner dig själv och dina förmågor allra bäst. Och tappa aldrig tron på dig själv. Tro kan förflytta berg.

Det är också fint att vara ödmjuk. Ödmjukhet skapar möjligheter du inte vill vara utan. Så länge du är ödmjuk kommer du inspireras av andra, låta dig vägledas när magkänslan är rätt och du kommer våga agera så som du vill.

Ditt liv och din framtid är bara din, och du är ”skyldig” dig själv att göra det bästa av det. Vad det är vet bara du.
Så ja, fokusera på dig själv helt enkelt!

Susanne Worldwide Wellness

Använd hjärtat, inte armbågarna

Livet ser plötsligt annorlunda ut för många av oss. Oron men också omställningen kan vara stor. Kanske behöver du nu arbeta hemifrån. Det kan kännas både ovant och ensamt. Jag förstår dig.

Men du är inte ensam. Vi är många som arbetar hemifrån och vi är alla bara ett klick eller ett samtal bort. Jag finns här för dig.

Fördelarna med att arbeta hemma är många, det är viktigt att fokusera på.

För egen del tycker jag att det är viktigt att lägga upp en strategi för mina arbetsdagar. På så vis säkerställer jag för mig själv att jag faktiskt får saker och ting gjorda. Att jobba hemifrån är fantastiskt. Inte sällan kombinerar jag min lunch med en härlig långpromenad, är jag trött vilar jag istället en stund.

Känner jag mig aldrig ensam då? Nej, faktiskt inte. Jag tar del av de nätverk som finns och välkomnar dig till mitt. Möjligheterna att ”ses” i cyberspace är många, videosamtal och zoom är några av dem. Med andra ord är vi nära varandra ändå. Jag vill att vi öppnar våra hjärtan och inte har så vassa armbågar. Jag vill att vi nu mer än någonsin ska stötta varandra, hjälpa varandra och ha tålamod. Det som ska komma till dig kommer.

Skicka mig ett pm och berätta hur du jobbar så ska jag berätta hur jag gör.

Jag träffar dig förresten gärna – irl eller online!

Susanne Worldwide Wellness

Du formar din framtid, så se till att göra det bra.

Att bli bra på något tar tid. Genom att skapa utrymme för dina drömmar skapar du också tid för att förverkliga dem.

Ofta vill man så mycket och det är lätt att känna sig otålig. Prova att tratta ner dina visioner för att på så sätt se vad det är du allra helst vill uppnå. När du vet det, fundera några varv till på vad det är som motiverar dig. Det kan vara allt från mer tid med barnen, känslan av att själv rå över sin tid till ekonomiskt oberoende eller något helt annat.

Oavsett vad det är som driver dig är det faktiskt ingen eller inget som hindrar dig. Ditt liv är bara ditt och du gör vad du vill med det. Det handlar bara om att du bestämmer dig och sedan ”kör”.

Det låter hur enkelt som helst, eller hur? Det är det så klart inte. Det vet både du och jag. Poängen är inte att det ska vara lätt, poängen är att du måste våga utmana dig själv för att växa som människa.

Med andra ord, stäng inga dörrar, säg ja istället för nej, fortsätt framåt även när det är tungt, sätt nya mål, äg dina katastroftankar (endast då kan du välja bort dem), skippa energitjuvar och omge dig istället med människor som glatt står bakom dina upptåg.

Du, bara du, formar din framtid. Och när du ändå är igång så gör det riktigt bra!

Susanne Worldwide Wellness

Jag tror på grejen med att ha mål.

 

Då menar jag såväl privat som i yrkeslivet. För många går dessa hand i hand, för andra inte. Vi kan helt enkelt kalla det mål i livet så behöver du inte fundera på vad som hör till det ena eller det andra.

När man pratar om mål, märker jag att många ser sina mål som ouppnåeliga. Det är dem inte. Det lovar jag. De kan kräva hårt arbete, visst. Men ouppnåeliga är dem inte.

Känner du så? Att din målsättning är ouppneålig? Så pass att du har… gett upp? Struntar i det och tänker att det nog ändå inte var för dig?

Till dig vill jag ge tipset om att plocka upp ditt mål igen och förse vägen dit med mindre delmål. För varje mål du når kommer du att känna dig stärkt och pepp på nästa mål. Keep moving forward helt enkelt.

Oavsett ditt mål är att nå en topposition i en stor internationell organisation, att bli ekonomiskt oberoende eller att våga följa ditt hjärta och göra det du verkligen vill – så kan du.

Jag har förändrat mycket i mitt liv och lever nu som jag vill. Jag har hjärtat med mig i allt jag gör, jag äger min egen tid och arbetar när, var och med vem jag vill.

The sky is the limit och ditt liv är bara ditt. Var rädd om det och om dig själv!

Vad har du för mål i livet och är du på väg dit?

Susanne Worldwide Wellness

Är du rädd för att prova nya saker?

 

Många vill ha facit på hand innan de ger sig ut i det okända. Mänskligt, men tråkigt. Ta reda på vad du är mest rädd för – utmana dig och gör mer av det varje dag. Det kommer att skapa möjligheter som du inte trodde fanns.

Susanne Worldwide Wellness

Framgång är för alla.
Jo, faktiskt, så är det.

 

När du möter någon som är framgångsrik tänker du då att framgången kommit av sig själv? Kanske känner du till och med ett styng av avundsjuka? Gör inte det. Du kan nämligen också. Framgång är för alla som verkligen vill.

Att nå framgång är enkelt. Jag säger inte att det är lätt, inte alls. Men enkelt. Det handlar om att hitta det du verkligen vill göra i livet, bestämma dig och sedan göra. Vill du så kan du, vill du så orkar du.

I viljan finns en oerhörd styrka som gör att du utan att fundera nämnvärt på det, kommer att gör det. För att du tror på det du gör och för att du verkligen vill. Visst kan det komma stunder när du tvivlar på om du valt rätt väg, på om du verkligen kommer att lyckas. Men. Du kommer att göra vad som krävs för att nå den framgång du vill ha – för att du har viljan.

Det finns dock inga genvägar. Genvägar är som bekant senvägar. Du blir inte tyngdlyftare utan att lyfta tungt, du blir inte författare om du inte skriver, du blir inte heller en fantastisk säljare, talare eller något annat av bara farten. Du blir det bara om du verkligen vill och om du är beredd att jobba hårt för det. Vad jag vill säga är att bakom all framgång ligger träning, träning och åter träning. Och en stor portion envishet. Och en ännu större portion vilja.

Nyckeln till framgång stavas vilja. Så, vad vill du?

Susanne Worldwide Wellness

Samarbetspartners

Jag är alltid intresserad av nya spännande samarbetspartners. Vill du också bli samarbetspartner med Worldwide Wellness?
Hör av dig till mig så tar vi ett möte!